Met een mentor coach bereik je een hoger niveau

Bij de Internationale Coaching Federatie (ICF) sta ik geregistreerd in het 

Mentor Coach Register

Mentor coach brengt jou naar een hoger niveau
In vertrouwde setting jouw coachvaardigheden verdiepen
Voor wie?

Voor iedere coach kan een mentor coach verschil maken. Of je nu een startende coach bent, in opleiding bent, of bezig bent met jouw certificering. 
Maar ook de ervaren coach kan baat hebben bij een stevig klankbord om het beste uit zichzelf te halen als professionele coach.

Ik begeleid je graag. Ik ga graag met je in gesprek om samen te onderzoeken wat je nodig hebt en hoe ik jou het beste kan begeleiden.

Wat is mentor coaching?

Mentor Coaching bestaat uit coaching en feedback in een samenwerkingsvorm waarin opbouwend en waarderend een dialoog ontstaat, onder meer op basis van een geobserveerde of opgenomen coachingsessie, om jouw coachvermogen te vergroten.
In mijn begeleiding volg ik de door de ICF gestelde kaders voor mentor coaching

Hoe het werkt

Je krijgt de gelegenheid jouw coaching te oefenen, feedback te ontvangen, te reflecteren op jouw coachingvaardigheden en deze verder te ontwikkelen.
Hierbij volgen wij de door de Internationale Coaching Federatie gestelde maatstaf voor professionele coaching.

Je krijgt feedback op opnames van jouw coachsessies. Hierbij evalueren wij in hoeverre de vereiste competenties voor de door jou beoogde certificering als professionele coach in jouw sessie tot uitdrukking komen. 

Geen garantie, wel meer inzicht

Mentoring biedt geen garantie dat je slaagt voor jouw praktijkexamen voor jouw certificering. Wel vergroot het jouw kansen aanmerkelijk, doordat je meer inzicht krijgt in jouw aanpak en effect tijdens de gevalueerde gesprekken.