Life Coaching

naar persoonlijk leiderschap

Kom mee op jouw levensbepalende reis

vastzitten en hoe verder

Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je vastzit en niet meer weet welke richting je op moet met jouw leven. Met Life coaching krijg je inzicht en antwoorden op jouw levens- en zingevingsvragen.
Ik begeleid jou in jouw zoektocht naar wat jou drijft.
Je ontdekt ruimte in jouzelf, voor jezelf en manieren om deze te bewaken. Je vindt rust, plezier, betekenis en richting in jouw leven.
Je krijgt handvatten om vast te houden wat je hebt ontdekt.

het resultaat

Veel gehoord is het gevoel van rust en opluchting.
Er kan energie vrijkomen. Er is ruimte en soms letterlijk meer lucht. Een sterker zelfbewustzijn geeft minder afhankelijkheid van de mening van de omgeving.
Je volgt jouw eigen innerlijke leiding ....
Je vertrouwt op jouw persoonlijk leiderschap.
Oude overtuigingen vallen weg dankzij nieuwe inzichten. Dit motiveert om je stem te laten horen, om grenzen te stellen, je creativiteit in te zetten en plannen te maken. Nieuwe mogelijkheden dienen zich aan.
Er ontstaat wellicht ruimte voor een ander voedingspatroon en meer beweging.
Hoogsensitiviteit wordt getransformeerd van last naar een krachtig instrument.
En dan kan het zo maar zijn dat niet alleen jijzelf, maar ook jouw directe omgeving daar veel profijt van heeft. Omdat je bijvoorbeeld beter in je vel zit, minder kribbig reageert. De negatieve spiraal wordt vervangen door een positieve spiraal.
De mooiste erkenning van jezelf.

Hoe

Jij bent uniek, dus jouw traject is maatwerk.
Om diep te kunnen luisteren naar jouw binnenwereld zodat jij buiten verschil kunt maken.

jouw verhaal

We luisteren samen naar wat er in jouw leven speelt. Wie ben je echt? Wat zijn jouw persoonlijke waarden? Wat kun je echt? Wat wil je echt? Wij gaan verder dan jouw ratio. Ik begeleid je naar antwoorden diep in jouzelf. Je gebruikt hierbij al jouw zintuigen. Je bent niet alleen in jouw zoektocht. Je gaat het aan terwijl ik naast je loop. Mogelijk ontdek je dat jouw overtuigingen en aannames je niet dienen, maar juist hinderen. Mogelijk ontdek je dat je gevoelig bent voor de mening van anderen. Samen onderzoeken we wat er in jou speelt. Vanuit oprechte intentie om jou te helpen zal ik je uitdagen. Je krijgt lastige vragen. Je wordt wellicht geraakt en weet dat dit betekent dat we op het juiste spoor zitten.

Loutering

Omdat je bewust start met coaching, ga je de confronterende momenten als louterend ervaren. Je weet dat ze je dichter bij jouw doel brengen.
Vanuit onze gesprekken en oefeningen stap je laag voor laag dieper in jouzelf. Je gaat door jouw glazen vloer. En komt uiteindelijk uit bij wie je echt bent. Je komt bij degene waar jij je echt aan wilt verbinden.
De kracht die daarbij vrij komt maakt dat je bewust voor jezelf gaat staan. En dat je congruent bent in hoe jij jezelf uit.

Investeer in jezelf met een maatwerk traject bij een geverifieerd gecertificeerd professioneel life coach in Rotterdam