Life Coaching

C0-creatie

Kom mee op jouw levensbepalende reis

vastzitten en hoe verder

Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je vastzit en niet meer weet welke richting je op moet met jouw leven. Met Life coaching krijg je inzicht en antwoorden op jouw levens- en zingevingsvragen.
Ik begeleid jou in jouw zoektocht naar wat jou drijft.
Je ontdekt ruimte in jouzelf, voor jezelf en manieren om deze te bewaken. Je vindt rust, plezier, betekenis en richting in jouw leven.
Je krijgt handvatten om vast te houden wat je hebt ontdekt.

het resultaat

Veel gehoord is het gevoel van rust en opluchting. Er is energie vrij gekomen. Nieuwe mogelijkheden dienen zich aan. Er is ruimte, soms letterlijk meer lucht en er zijn nieuwe mogelijkheden. Een sterker zelfbewustzijn, waardoor er veel minder afhankelijkheid is van de mening van de omgeving.
Oude overtuigingen vallen weg dankzij nieuwe overtuigingen. Dan gaat iemand grenzen stellen, diens creativiteit inzetten, plannen maken voor een nieuw richting.
Er ontstaat ruimte voor een beter voedingspatroon, meer beweging.
Hoogsensitiviteit wordt getransformeerd naar krachtig instrument.
En dan kan het zo maar zijn dat niet alleen jijzelf, maar ook jouw directe omgeving daar veel profijt van heeft. Omdat je bijvoorbeeld beter in je vel zit, minder kribbig reageert. De negatieve spiraal wordt vervangen door een positieve spiraal.
De mooiste erkenning van jezelf.

Hoe

Diep luisteren naar jouw binnenwereld om buiten verschil te maken.

jouw verhaal

We luisteren samen naar wat er in jouw leven speelt. Wie ben je echt? Wat kun je echt? Wat wil je echt? Wij gaan verder dan jouw ratio. Ik begeleid je naar antwoorden diep in jouzelf. Je gebruikt hierbij al jouw zintuigen. Je bent niet alleen, je gaat het aan omdat ik naast je loop. En ontdekt wat echt in jou leeft. Mogelijk ontdek je dat jouw overtuigingen en aannames je niet dienen, maar juist hinderen. Mogelijk ontdek je dat je gevoelig bent voor de mening van anderen. Samen onderzoeken we wat er in jou speelt. Vanuit oprechte intentie om jou te helpen zal ik je uitdagen. Krijg je lastige vragen. Word je wellicht geraakt en weet je dat dit betekent dat we op het juiste spoor zitten.

Loutering

En omdat je bewust gestart bent met coaching, ervaar je de confronterende momenten als louterend. Je weet dat ze je dichter bij jouw doel brengen.
Vanuit onze gesprekken en oefeningen stap je laag voor laag dieper in jouzelf. Je gaat door jouw glazen vloer. En komt uiteindelijk uit bij wie je echt bent. Waar jij je echt aan wilt verbinden .
De kracht die daarbij vrij komt maakt dat je bewust gaat staan voor de meningen en overtuigingen die daarbij passen.